1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Hemos actualizado nuestra PolĂ­tica de Privacidad acorde con la nueva RGPD. +Info // We've updated our Privacy Policy to comply with the GDPR. +Info
    Dismiss Notice

Send (missing) list

Discussion in 'OTM (Official Tournament Manager)' started by tox, Jan 22, 2021.

  1. tox

    tox SorriBarai
    Warcor

    Joined:
    Feb 21, 2017
    Messages:
    2,373
    Likes Received:
    2,423
    I have 4 lists saved on my account
    upload_2021-1-22_13-49-15.png

    But when I open the Send List panel...
    upload_2021-1-22_13-49-59.png

    Already tried to clear cache...
     
  2. Myomer

    Myomer Tyrannosaur in an F-14
    Warcor

    Joined:
    Apr 25, 2017
    Messages:
    38
    Likes Received:
    96
    For the ODD we had a bunch of issues like this. The most common one was OTM refusing to acknowledge peripheral servants as legitimate. Try removing any yudbots and see if the lists show up.
     
  3. tox

    tox SorriBarai
    Warcor

    Joined:
    Feb 21, 2017
    Messages:
    2,373
    Likes Received:
    2,423
    It was exactly that...
     
  4. thwalmsley

    thwalmsley Member

    Joined:
    Nov 3, 2020
    Messages:
    4
    Likes Received:
    6
    I have had this same problem. If the fix works, what about it being an incorrect registered list?

    Related to this, if I have any helper bots in my lists army 7 doesn't recognise it as legitimate, telling me the peripheral has to be in the same group as the doctor/engineer. It tells me this even when the peripheral is in the right group.
     
  5. tox

    tox SorriBarai
    Warcor

    Joined:
    Feb 21, 2017
    Messages:
    2,373
    Likes Received:
    2,423
    This error should be fixed now.
    Try reload CTRF+F5 Army