1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Hemos actualizado nuestra Política de Privacidad acorde con la nueva RGPD. +Info // We've updated our Privacy Policy to comply with the GDPR. +Info
    Dismiss Notice

Infinity Army Bugs

Discussion in 'Infinity Army' started by toadchild, Dec 15, 2017.

  1. khayne666

    khayne666 New Member

    Joined:
    Dec 13, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trying to add Ko Dali into OCF and it won’t save or print but is all correct otherwise including tick.
     
  2. locksmith

    locksmith comlog active

    Joined:
    Feb 21, 2017
    Messages:
    299
    Likes Received:
    908
    Mcmurrough is listed as Regular Impetuous in the Daedalus Falls Profiles
    In Army6 he is Extreme Impetuous
     
    Hecaton likes this.
  3. khayne666

    khayne666 New Member

    Joined:
    Dec 13, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Yeah this is my problem too!
     
  4. archon

    archon Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2017
    Messages:
    187
    Likes Received:
    131
    Courtesy List in OSS list Asura Spirfire Lt. L2 as Lt L2 ! This should be private information, I guess.

    Invincible Army: Zhanshi Profile shows no Spec Op (I hope there will be a Zuyong Spec Op Version).
    Edith: It look like they are all gone, I could swear I´d seen this on wednesday ...
     
  5. TheDiceAbide

    TheDiceAbide That's just like your opinion man.
    Warcor

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    520
    Likes Received:
    1,760
    Any idea when the updated Spec Ops experience rules will be put into Army? They’re SUCH a big improvement.
     
  6. Gaffles

    Gaffles Member

    Joined:
    Nov 24, 2017
    Messages:
    23
    Likes Received:
    13
    Unable to load any saved combined army or any of its sectorials lists. Not loading old ones created before update nor new ones created afterwards.
     
  7. RobertShepherd

    RobertShepherd Brisk antipodean

    Joined:
    Jan 2, 2018
    Messages:
    982
    Likes Received:
    1,566
    Can confirm I'm having this issue too.
     
  8. Hecaton

    Hecaton EI Anger Translator

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    4,416
    Likes Received:
    4,297
    Nexus Spec-Op is lacking the stats and skills of a basic Nexus.

    EDIT: This on Army Mobile only. On the browser/desktop version of army, the badge and top name for the Nexus show up as "treitak spec ops."
     
    #488 Hecaton, Apr 1, 2019
    Last edited: Apr 1, 2019
  9. Sabin76

    Sabin76 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    1,071
    Likes Received:
    1,157
    Looks fine in army. HD1 and V:Courage
     
  10. Hecaton

    Hecaton EI Anger Translator

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    4,416
    Likes Received:
    4,297
    Busted on Army Mobile.
     
  11. Sabin76

    Sabin76 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    1,071
    Likes Received:
    1,157
    Gotcha.
     
  12. emperorsaistone

    emperorsaistone Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2017
    Messages:
    578
    Likes Received:
    559
    +1
     
  13. holycannoli

    holycannoli Dancing to Kazak Kalinka

    Joined:
    Mar 22, 2018
    Messages:
    212
    Likes Received:
    294
    I don't know if this has been reported yet. But the unit badges seem broken when using the Daedalus falls NA2 profiles as soldier of fortune mercs on Infinity Army. This also shows up when exporting/printing the army list. I can confirm this is with multiple sectorals.

    [​IMG]
     
    Hecaton likes this.
  14. Hecaton

    Hecaton EI Anger Translator

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    4,416
    Likes Received:
    4,297
    I can't load any of my lists (For OCF) that I create either on Army Mobile or the browser version on army mobile. Essentially, loading lists seems to be broken on Army Mobile.
     
  15. psychoticstorm

    psychoticstorm Aleph's rogue child
    Moderator

    Joined:
    Mar 4, 2017
    Messages:
    3,020
    Likes Received:
    5,736
    Did your lists include Ko Dali?
     
  16. Hecaton

    Hecaton EI Anger Translator

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    4,416
    Likes Received:
    4,297
    No.
     
  17. RobertShepherd

    RobertShepherd Brisk antipodean

    Joined:
    Jan 2, 2018
    Messages:
    982
    Likes Received:
    1,566
    If this is about not being able to load combined army lists - no, not for me. Multiple new shasvastii profiles though.
     
    Hecaton likes this.
  18. Zoe

    Zoe You can run, but you can't hide.
    CB Staff Warcor

    Joined:
    Jan 23, 2017
    Messages:
    247
    Likes Received:
    239
    Yesterday I uploaded an update which should have fixed this error. (Ctrl + F5 or update the app to version 6.0.2).

    If still cannot load the lists, send me the code that you will find in your profile (https://profile.corvusbelli.com/me/armyList).

    Thank you and sorry for the inconvenience.
     
  19. Karmano

    Karmano Member

    Joined:
    Dec 19, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    7
    I'm having a consistent error with the Web - PC version. Whenever I move an unit within the list (by dragging with the mouse), an empty line is created, and if enough of them are created the units on the bottom will no longer appear, and the scroll bar doesn't appear either. Since there is no way to delete the empty lines, the only workaround is to start a new list. (just confirmed now it also happens on the Web - Mobile version, but the scroll bar keeps working)

    Don't know if it's related, but it has become common to have lists not being saved properly (or not loaded properly), with units disappering from the list when I load them. For instance, I save a 300pts list, with all the units, and when I load it has only 270 pts, with 30 pts worth of units gone.
     
  20. Nitroflaherty

    Nitroflaherty Member

    Joined:
    Jan 25, 2018
    Messages:
    19
    Likes Received:
    17
    Having same issue loading CA lists on app. Works on mobile web version though numbers replaced with text e.g eleven instead of 11 on profiles