1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Hemos actualizado nuestra PolĂ­tica de Privacidad acorde con la nueva RGPD. +Info // We've updated our Privacy Policy to comply with the GDPR. +Info
    Dismiss Notice

Infinity Army Bugs

Discussion in 'Infinity Army' started by toadchild, Dec 15, 2017.

  1. ijw

    ijw Wargaming Trader, Freelance Editor (UK)
    Warcor

    Joined:
    Apr 25, 2017
    Messages:
    5,280
    Likes Received:
    10,691
    That's at least partly confusion about how Special Skills work (which is a serious issue in itself). If a unit (at the unit level rather than the individual option level) has the Fireteam: Duo Special Skill, it has that Skill. Period. No matter which faction or Sectorial that unit is appearing in, in just the same way that a unit that has V: Dogged always has that Skill listed.

    As per the Fireteam: Duo Skill, you must check the Sectorial chart to see if a Duo can be formed in that Sectorial. The same applies to the Fireteam: Haris Special Skill, but that's more often an option-level Skill rather than a unit-level Skill, in which case the Haris options only get listed where appropriate, rather like the Sectorial-specific loadouts for Ninjas or Devas.

    So technically, the actual bug is that Army isn't showing Duo all the time, and (as we're all aware) doesn't list Fireteam options consistently.
     
  2. toadchild

    toadchild EI Aspect

    Joined:
    Feb 22, 2017
    Messages:
    2,557
    Likes Received:
    4,887
    I generally agree with you, but I feel compelled to point out that the "generic merc" version (that you get in vanilla armies or if you enable the mercs checkbox) of ABH currently only differ in that they lack the duo skill.

    The fact that there are two different profiles with identical names is already an issue, but there's no reason they could not link to that one instead of the Duo version.
     
    ijw likes this.
  3. ijw

    ijw Wargaming Trader, Freelance Editor (UK)
    Warcor

    Joined:
    Apr 25, 2017
    Messages:
    5,280
    Likes Received:
    10,691
    Yes, as far as I'm concerned ABHs should have the Fireteam: Duo Skill listed everywhere, including the 'full merc' versions.
     
    toadchild likes this.
  4. toadchild

    toadchild EI Aspect

    Joined:
    Feb 22, 2017
    Messages:
    2,557
    Likes Received:
    4,887
    I imagine some of it is a leftover from when there were both regular and irregular ABHs.

    Just broadly speaking, though, I think that the way Fireteam: Duo is currently handled is definitely confusing.
     
    ijw likes this.
  5. coleslaw

    coleslaw Veteran
    Warcor

    Joined:
    Apr 26, 2017
    Messages:
    189
    Likes Received:
    261
    I am not able to add Carmen and Batard to an army. Nothing happens when I click the row. Batards equipment is also weirdly formatted.
    I'm on a mobile, Samsung Galaxy 8. I have tried the app and the website in both ordinary and private mode.
     
  6. inane.imp

    inane.imp Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2018
    Messages:
    3,748
    Likes Received:
    4,237
    That would result in ABH Duos being legal in Generic Armies with Team Pro. Is this intended?
     
  7. colbrook

    colbrook Black Fryer

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    4,782
    Likes Received:
    8,691
    They're AVA 1 in Vanilla, so no Duo even with TeamPro
     
    toadchild likes this.
  8. inane.imp

    inane.imp Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2018
    Messages:
    3,748
    Likes Received:
    4,237
    Fair call.
     
  9. xagroth

    xagroth Mournful Echo

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    5,708
    Likes Received:
    4,595
    Dunno if it has been mentioned before... but Bit & Kiss still won't show in the "characters" filter in the Army (PC version).
     
  10. holycannoli

    holycannoli Dancing to Kazak Kalinka

    Joined:
    Mar 22, 2018
    Messages:
    227
    Likes Received:
    310
    So it seems that adding in the montessa biker has broken Infinity army, looks like all of the new stuff for TAK is bugged out. I've tried both infinity army and mobile on different browsers, ipad and phone, so I'm pretty sure it's a sever side issue.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Taking any of these blank options ads pts and swc, but even the print version is completely blank and it'll really mess with the scroll bar.
     
    BLOODGOD and colbrook like this.
  11. colbrook

    colbrook Black Fryer

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    4,782
    Likes Received:
    8,691
    Yep, the latest update borked a bunch of recent profiles for me too.
     
  12. BLOODGOD

    BLOODGOD Vampire Hunter

    Joined:
    Mar 3, 2017
    Messages:
    148
    Likes Received:
    187
    I have reproduced @holycannoli 's bug report in Chrome 69 on Windows and Android.
     
  13. holycannoli

    holycannoli Dancing to Kazak Kalinka

    Joined:
    Mar 22, 2018
    Messages:
    227
    Likes Received:
    310
    An extra little side note, bug still happens in both french and English, however the army builder works just fine in Spanish. But switching languages brings the profiles back to their bugged state. Guessing some data went missing in the spreadsheet.
     
  14. colbrook

    colbrook Black Fryer

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    4,782
    Likes Received:
    8,691
    The same bug happened when TAK were first added so it looks like it crept its way back in
     
  15. holycannoli

    holycannoli Dancing to Kazak Kalinka

    Joined:
    Mar 22, 2018
    Messages:
    227
    Likes Received:
    310
    I'm happy to report, the options are showing up and I'm back to building lists. If whoever fixed it is watching this thread, good job CB.
     
  16. Elasm0th3r1um

    Elasm0th3r1um New Member

    Joined:
    Oct 8, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Noticed a bug with FRRM. When adding mirage 5 and printing it only prints Margot.
     
  17. Hansolo

    Hansolo Well-Known Member
    Warcor

    Joined:
    Apr 25, 2017
    Messages:
    111
    Likes Received:
    210
    Not in the mobile version unfortunately.
     
  18. holycannoli

    holycannoli Dancing to Kazak Kalinka

    Joined:
    Mar 22, 2018
    Messages:
    227
    Likes Received:
    310
    Just checked on android chrome options showing up for me.
     
  19. kinginyellow

    kinginyellow Well-Known Member

    Joined:
    Dec 19, 2017
    Messages:
    544
    Likes Received:
    393
    Vanilla aleph (not OSS) on mobile does not have the rudras gunboat. The army builder website does.
     
  20. Kortz

    Kortz Active Member

    Joined:
    Apr 13, 2018
    Messages:
    33
    Likes Received:
    32
    A little bug (I suppose it is) When making the courtesy PDF for printing, the N2 of the Lieutenant of the Asuras on OSS appears on Unit name...