1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Hemos actualizado nuestra PolĂ­tica de Privacidad acorde con la nueva RGPD. +Info // We've updated our Privacy Policy to comply with the GDPR. +Info
    Dismiss Notice

Participant page just loading

Discussion in 'OTM (Official Tournament Manager)' started by ijin, Apr 5, 2018.

  1. ijin

    ijin New Member

    Joined:
    Nov 29, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I will be playing on in tournament on Saturday. I have accepted the tournament invitation and I am listed at the its event page. But when I log on to the OTM page to submit my lists it says I am not participating in any event and when I go to the participating events page it just keeps loading.

    OTM has worked for me before without any issues.
     
  2. ijin

    ijin New Member

    Joined:
    Nov 29, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    @edgar @HellLois This is still a issue for me. Seems like my profile is broken in OTM.
     
  3. HellLois

    HellLois What the Hell...Lois?
    CB Staff

    Joined:
    Apr 25, 2017
    Messages:
    610
    Likes Received:
    1,879
    Lets us check this.
     
  4. edgar

    edgar Member
    CB Staff

    Joined:
    Aug 31, 2016
    Messages:
    33
    Likes Received:
    6
    Hi @ijin I'm checking the issue, but I didn't find anything yet. I'll tell you when I figure out what happens
     
  5. ijin

    ijin New Member

    Joined:
    Nov 29, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi @edgar Here is the error I get on the OTM page: otmerror.png

    Hope that might help.
     
  6. edgar

    edgar Member
    CB Staff

    Joined:
    Aug 31, 2016
    Messages:
    33
    Likes Received:
    6
    Hi @ijin

    I'll take a look at it
     
  7. edgar

    edgar Member
    CB Staff

    Joined:
    Aug 31, 2016
    Messages:
    33
    Likes Received:
    6
    Hi again @ijin

    I think it is possible that your session has expired and the OTM is not capable of restoring it.

    Please try signing out, or removing all the data from this website (i.e. deleting the cookies), try again, and tell me if it solves the problem.

    Best regards