1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Hemos actualizado nuestra PolĂ­tica de Privacidad acorde con la nueva RGPD. +Info // We've updated our Privacy Policy to comply with the GDPR. +Info
    Dismiss Notice

Infinity Army Bugs

Discussion in 'Infinity Army' started by toadchild, Dec 15, 2017.

  1. toadchild

    toadchild EI Aspect

    Joined:
    Feb 22, 2017
    Messages:
    2,557
    Likes Received:
    4,890
    Starting a new thread to capture bugs that people notice when using Infinity Army.

    With all the updates from the new Druze sectorial I was hoping that the Kamau weapon confusion would be fixed, but it's not. It's still not clear if they are intended to have a Combi+LGL or an SMG/HRL.
     
  2. Belgrim

    Belgrim Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    169
    Likes Received:
    190
    Also i use the desktop version and still it has not been updated. Is it gonna be soon or should I just reinstall it?
     
  3. chromedog

    chromedog Less than significant minion

    Joined:
    Nov 24, 2017
    Messages:
    809
    Likes Received:
    1,462
    Desktop works for me. Ctrl f5. Then resave the bookmark/favourite. Merc faction shows up fine.
    FF or chrome made no difference.
    I only use the android app when I'm out to display the list - saved via the ITS tab.
     
  4. xagroth

    xagroth Mournful Echo

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    5,708
    Likes Received:
    4,596
    The desktop version has some bugs, the 64bits won't even load for me, and the old version refused to update since before Tarik got Fatality. I suggest you dowload an install de 32bit version (it works fine on 64bit computers).
     
    chromedog and Belgrim like this.
  5. ijw

    ijw Wargaming Trader, Freelance Editor (UK)
    Warcor

    Joined:
    Apr 25, 2017
    Messages:
    5,281
    Likes Received:
    10,696
    As Fireteam: Core is not a Skill, can it be removed from the Special Skills section of units? It's causing a whole bunch of confusion for Druze Bayram Security Fireteams, and it's not the first time. :-(
     
    chromedog likes this.
  6. eciu

    eciu Easter worshiper

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    3,529
    Likes Received:
    4,108
    Can we have Kamau LGL bug finally fixed ?
     
    gregmurdock likes this.
  7. xagroth

    xagroth Mournful Echo

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    5,708
    Likes Received:
    4,596
    Solved :grinning:

    Reported on the spanish side, duplicating the post here for the english community:

    Saturday at 22.20 army returns an error when loading the Shasvastii sectorial, and CA generic. Sybilla indicates a loading error, but all other sections work fine (Morat, Aleph, Haqquislam, Nomads...)

    (index):1 The SSL certificate used to load resources from https://d37gvrvc0wt4s1.cloudfront.net will be distrusted in M70. Once distrusted, users will be prevented from loading these resources. See https://g.co/chrome/symantecpkicerts for more information.

    With Chrome's console open, when I click on any icon (while on CA generic or Shasvatii sectorial) this error is returned:

    rollbar.min.js:1 Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of undefined
    at displayUnidad (A6_compilado.js:1)
    at seleccionaUnidad (A6_compilado.js:1)
    at HTMLDivElement.<anonymous> (A6_compilado.js:5)
    at HTMLDivElement.dispatch (jquery-2.2.3.min.js:3)
    at HTMLDivElement.r.handle (jquery-2.2.3.min.js:3)
    at HTMLDivElement.e._wrapped (rollbar.min.js:1)

    Edit: The error seems to show only when loading the Spanish language.
     
    #7 xagroth, Dec 16, 2017
    Last edited: Dec 18, 2017
  8. Legrasse

    Legrasse New Member

    Joined:
    Nov 29, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    3
    Can we get some word as to whether or not the new Druze profiles are supposed in QK/Haqqislam? Some people have preordered the item with the expectation that the profiles will be available in the factions that the unit was a part of. The product is on the shelves CB. Can we please get some statement of intent here?
     
  9. Reece

    Reece EI Aspect
    Warcor

    Joined:
    Feb 21, 2017
    Messages:
    374
    Likes Received:
    339
    Infinity Mobile doesn't display the Druze properly. I've cleared my cache and checked on multiple browsers.

    I tried to attach the screen shot, but no luck.

    It shows the NA2 icon, but the text shows "undefined". The DBS icon doesn't show and is also labeled "undefined".
     
  10. xagroth

    xagroth Mournful Echo

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    5,708
    Likes Received:
    4,596
    I just checked mine and it works, so there might be an issue with what your phone installed. Try to uninstall the app and reinstall it, an if the problem persists, try to change language to see if the problem is localized or general.
     
  11. perseus

    perseus Angry Clown

    Joined:
    Mar 30, 2017
    Messages:
    553
    Likes Received:
    332
    i dont know if it is difficult or not but.
    can put posthumans in order ?
    each time, trying to find the right one takes time.

    secondly, please look at reverend custodiers. it is written assault hacking device plus ?
     
  12. xagroth

    xagroth Mournful Echo

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    5,708
    Likes Received:
    4,596
    I think the Posthumans are placed with similar troops: mk2 go with BAT (infiltrating markers, like Dasyus), Mk3 & mk4 go with non-character HI (Asuras), and mk1 & mk5 with LI
     
  13. perseus

    perseus Angry Clown

    Joined:
    Mar 30, 2017
    Messages:
    553
    Likes Received:
    332
    well, anyways these are bodies that need each other to be field and they are one single troop at the end.
     
  14. Reece

    Reece EI Aspect
    Warcor

    Joined:
    Feb 21, 2017
    Messages:
    374
    Likes Received:
    339
    Not the app, the app works fine. The "https://armymobile.infinitythegame.com" site

    upload_2017-12-27_11-25-51.png
     
    xagroth likes this.
  15. xagroth

    xagroth Mournful Echo

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    5,708
    Likes Received:
    4,596
    Ok, I checked it on english and spanish and yeah, Undefined and with empty logos for the troops.
     
    Reece likes this.
  16. Yvain

    Yvain Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2017
    Messages:
    190
    Likes Received:
    201
    Can't seem to get the windows 64-bit version to work. After fresh install and startup, it just says mensaje in the top left corner and none of the buttons work.
     
    JohnnyH5 likes this.
  17. Belgrim

    Belgrim Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    169
    Likes Received:
    190
    Same here, so I switched to 32bit again.
     
  18. locksmith

    locksmith comlog active

    Joined:
    Feb 21, 2017
    Messages:
    300
    Likes Received:
    910
    [​IMG]

    FYI Multi Sniper druze is printing out with a KHD. Obviously an error.
     
  19. Zoe

    Zoe You can run, but you can't hide.
    CB Staff Warcor

    Joined:
    Jan 23, 2017
    Messages:
    251
    Likes Received:
    242
    Reece and xagroth like this.
  20. Sobakaa

    Sobakaa Member

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    8
    The export/import is broken for the new Druzhe Bayram Security sectorial with the web Army app. Even the simplest list of 1 unit when exported as an army code cannot be imported back.