1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Infinity Army 7 (N4) Bugs

Discussion in 'Infinity Army' started by Koni, Sep 25, 2020.

  1. Mahtamori

    Mahtamori Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    10,127
    Likes Received:
    12,622
    No, not Rodoks -> Rokots. Ariadna/Kosmoflot. Not a change, but a bug fix, the Rokot LT didn't cost points, which is obviously wrong ;)
    This one: https://infinitytheuniverse.com/army/infinity/kosmoflot/rokots
     
    HellLois and Hecaton like this.
  2. Reece

    Reece EI Aspect
    Warcor

    Joined:
    Feb 21, 2017
    Messages:
    540
    Likes Received:
    549
  3. danilapal

    danilapal New Member

    Joined:
    Aug 11, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Army: Haqqislam,Hassassin Bahram
    Troop :Daylami Infantry
    All platforms
    Bug: (?) Daylami with Light Shotgun + panzrfaust and Daylami (camouflage , infiltration) with Light Shotgun + panzrfaust have the same cost.
     
    #943 danilapal, Feb 10, 2021
    Last edited: Feb 10, 2021
  4. Hecaton

    Hecaton EI Anger Translator

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    5,914
    Likes Received:
    5,617
    @HellLois Was this missed or was it not considered a bug or mistake?
     
  5. Hecaton

    Hecaton EI Anger Translator

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    5,914
    Likes Received:
    5,617
    Army: PanO (and sectorials)
    Troop: ORC Troop
    Bug: ORC with MULTI Rifle and Tinbot costs .5 SWC

    OR

    Army: Nomads, Corregidor
    Troop: Mobile Brigada
    Bug: Mobile Brigada with MULTI Rifle, Light Flamethrower, and Tinbot costs 0 SWC.
     
  6. meikyoushisui

    meikyoushisui Competitor for Most Ignored User

    Joined:
    Nov 28, 2017
    Messages:
    1,793
    Likes Received:
    2,770
    Is this note supposed to be in Spiral Corps, where Kiiutan are AVA2? Or just in vanilla, where Kiiutan are AVA1?
     
  7. Ariwch

    Ariwch Tournament benthotic lurker

    Joined:
    Mar 5, 2018
    Messages:
    327
    Likes Received:
    324
    Army: All
    Troop: all with Flammenspeer: Hassasin Nadhir, Ratnik etc.
    Platform: web (Chrome, cash refreshed), android app
    Bug: Flammenspeer hit mod is still DAM 14
     
  8. Ayadan

    Ayadan Knight of the TAG Order

    Joined:
    Nov 25, 2017
    Messages:
    1,066
    Likes Received:
    1,227
    Army: PanO vanilla, Military Orders and Svalarheim WinterFor
    Troop: Knight of Justice
    Platform: Chrom and android app
    Bug: the forward deployed Spitfire profile is missing, or maybe I've missed something. It has been a while since I came last time.
     
  9. Golem2God

    Golem2God Just a Kooky Kumotail serving others.

    Joined:
    Nov 25, 2017
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    2,231
    I'm a Mac user & I haven't been able to access the Army Builder yesterday or today. When the page loads up it is just a black screen. Has anyone else experienced this or am I the only one? Is Army Builder down for tinkering/bug fixing?
     
    Lawson likes this.
  10. Arkhos94

    Arkhos94 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2017
    Messages:
    1,530
    Likes Received:
    1,476
    I can access but it's insanely slow (minutes to go from the menu page to the army builder)
     
    Golem2God likes this.
  11. HellLois

    HellLois What the Hell...Lois?
    CB Staff

    Joined:
    Apr 25, 2017
    Messages:
    994
    Likes Received:
    2,978
    We will check what the problem can be.

    Can you tell us which browser did you use?
     
  12. Delta57Dash

    Delta57Dash Well-Known Member

    Joined:
    Sep 25, 2020
    Messages:
    288
    Likes Received:
    384
    How does this work for Spiral Corps? I assume he's supposed to take up one of your 2 AVA for Kiiutans but as the note is written he either takes up BOTH or none of them.
     
  13. wes-o-matic

    wes-o-matic King Canute

    Joined:
    Dec 22, 2019
    Messages:
    500
    Likes Received:
    812
    I have the same sorts of responsiveness and loading issues on my Macbook. Army works more or less normally in Chrome and worked normally in Firefox after a couple of page reloads, but it’s very broken in Safari.

    The behaviors are hard to describe because they are irregular. Sometimes reloading the page resets the view to the choice between N4 and C1 versions. Sometimes reloading causes some of the upper right menu buttons to vanish and makes the faction icons un-clickable. When it seems to be working normally on the faction select screen, clicking a sectorial or vanilla causes the pop-up container for the new list to appear but only the container (no words or icons) and the list of units to choose from does not display—the menu to choose a sectorial remains visible but becomes unclickable. Reloading the page again from that view sometimes gets it working, but click reliability and responsiveness is variable.

    Basically, it’s functionally unusable in Safari for me right now.
     
    HellLois and Golem2God like this.
  14. themirkeja

    themirkeja New Member

    Joined:
    Oct 10, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    2
    works perfectly on chrome and firefox, don't load anything on safari. on safari open only the main page, if you try to load a list or opena an army code reamain blanks. don't load the sigle profile too.
     
    HellLois and Golem2God like this.
  15. Hooligan Labs

    Hooligan Labs Programmer

    Joined:
    Feb 11, 2021
    Messages:
    4
    Likes Received:
    19
    Platform: Android
    Army: Combined Army & Onyx Contact Force
    Troop: Aspara
    Description of the bug: The Aspara SWC cost simply seems very high in base Aleph. The SWC cost in OSS is 0.
     

    Attached Files:

    #955 Hooligan Labs, Feb 13, 2021
    Last edited: Feb 13, 2021
  16. Anuduin

    Anuduin Member

    Joined:
    Nov 28, 2019
    Messages:
    12
    Likes Received:
    7
    The mobile app on Android isn't working properly. The top 3 factions won't load troop profiles and the app just hangs. But I am able to access Haqqislam and everything else down the list. Anyone else having this issue?
     
  17. wes-o-matic

    wes-o-matic King Canute

    Joined:
    Dec 22, 2019
    Messages:
    500
    Likes Received:
    812
    I double-checked Firefox a couple hours ago and it’s definitely bugged for me on there. Similar errors to what I reported on Safari. Chrome on MacOS seems like it’s working, at least.

     
  18. colbrook

    colbrook Black Fryer

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    7,469
    Likes Received:
    13,562
    Working OK for me, could be an interrupted update, have you tried going into settings and resetting the game data?
     
  19. dhellfox

    dhellfox The keeper of the Forgotten

    Joined:
    Sep 21, 2019
    Messages:
    552
    Likes Received:
    462
    Platform: android app
    Bug: progam still randomly switches between inches and centimeters regardless of setting.

    Army: druze, QK, ikiari
    Troop :scarface
    platforms: android app
    Bug: scarface's dismounted profile wont appear in unit stats in "play mode"

    Request: in play mode can there be an option to set the amy list on the left or move the state buttons (fine/wounded/dead) to the opposite side of away from the device's edges for ease of use.
     
  20. Muad'dib

    Muad'dib Member

    Joined:
    Feb 6, 2021
    Messages:
    20
    Likes Received:
    13
    I am also having the same types of issues: Windows 10 PC 64-bit, Firefox 85.0.2 This only started a few days ago, up till that point I was having no issues.

    As you can see from the screenshot below, when I select a faction it pops up the list menu but the unit sidebar does not appear. If I resize the browser window from full screen to windowed it loads the side bar, but I have to click twice on a unit name to actually load the unit profile. The first click changes the URL to the selected unit name, but it does not load the profile until the second click.

    upload_2021-2-13_12-10-18.png
     
  • About Us

    We are a company founded in 2001 in Cangas (Spain), and devoted to design and manufacture games and figures. Our main product, Infinity the Game, was born with the ambition to satisfy the most demanding audience, offering the best quality.

     

    Why are we here?

     

    Because we are, first and foremost, players.

  • Quick Navigation

    Open the Quick Navigation